Revista Convorbiri Europene lansează cel de-al doilea număr tipărit

După mai mult de doi ani de activitate în spațiul digital, revista Convorbiri Europene vă aşteaptă la evenimentul de lansare a celui de-al doilea număr tipărit. Vă invităm miercuri, 14 iunie 2017, începând cu ora 19:00 la Ceainăria Cărturești Verona, Strada Pictor Arthur Verona 13-15, București, pentru a participa la evenimentul de lansare.

Tipărirea acestui număr este rezultatul muncii şi pasiunii oamenilor care s-au dedicat proiectului, atât autori, cât și editori sau colaboratori în activități administrative. Din cuprinsul acestui număr tipărit: „Crizele suprapuse ale Europei au creat Europe suprapuse”, „Vestul şi … (r)Estul”, „Stream-of-Brexitness”, „Iarna vrajbei europene”.

La eveniment vor participa fondatorii revistei, precum și autorii. Lansarea va fi urmată de o dezbatere pe teme europene, la care invităm și cititorii să își expună punctul de vedere.

Vă aşteptăm să ne fiţi alături în acest moment important!

Vă rugăm confirmați participarea la eveniment și pe adresa de e-mail marina.enache@comunicare.ro

 

Cine suntem

Revista Convorbiri Europene este o platformă digitală care publică articole de opinie, interviuri, cronici și analize cu privire la Uniunea Europeană și poate fi accesată la adresa www.convorbirieuropene.ro.

Convorbiri Europene aderă la valorile Uniunii Europene, dar nu este un organ de propagandă al acesteia ci, încurajează dezbaterea în spațiul public prin publicarea opiniilor deschise despre actualitatea, trecutul și viitorul Europei. Platforma încearcă să prezinte, prin articolele publicate și prin evenimentele organizate, o privire completă, de 360 grade asupra diverselor evenimente care au legătură cu politica, economia și cultura Uniunii Europene.

Publicația poartă un tribut celebrei reviste „Convorbiri literare”, apărute la 1 martie 1867 la Iași, care a reprezentat vocea societății Junimea în perioada când statul român modern se închega.

 

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi:

Alina Bârgăoanu – Director – alina.bargaoanu@comunicare.ro

Costin Șerban – Redactor-șef – costin.serban@comunicare.ro

About the Author