Revista Convorbiri Europene aniversează un an

Pe 14 aprilie a.c., revista Convorbiri Europene sărbătoreşte un an de activitate în spaţiul digital. Pentru a marca acest moment, Convorbiri Europene va publica un număr special pe hârtie. Vă invităm joi, 14 aprilie 2016, între orele 18:00 şi 20:00 la The Coffee Factory, Bulevardul Regina Elisabeta 54, București, pentru a participa la evenimentul de lansare.

Tipărirea acestui număr este rezultatul muncii şi pasiunii oamenilor care s-au dedicat proiectului, atât autori, cât și editori sau colaboratori în activități administrative.

La eveniment vor participa fondatorii revistei, precum și autorii. Lansarea va fi urmată de o dezbatere pe teme europene, la care invităm și cititorii să își expună punctul de vedere.

Vă invităm să ne fiţi alături în acest moment important!

convorbiri_europene_logo_oficial

Cine suntem

Revista Convorbiri Europene este o platformă digitală care publică articole de opinie, interviuri, cronici și analize cu privire la Uniunea Europeană și poate fi accesată la adresa www.convorbirieuropene.ro.

Convorbiri Europene aderă la valorile Uniunii Europene, dar nu este un organ de propagandă al acesteia ci, încurajează dezbaterea în spațiul public prin publicarea opiniilor deschise despre actualitatea, trecutul și viitorul Europei. Platforma prezintă, prin intermediul articolelor publicate și prin evenimentele organizate, o privire completă, de 360 grade asupra diverselor evenimente care au legătură cu politica, economia și cultura Uniunii Europene.

Publicația aduce un tribut celebrei reviste „Convorbiri literare”, apărută la 1 martie 1867 la Iași, care a reprezentat vocea societății Junimea în perioada când statul român modern se închega.

 

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi:

Alina Bârgăoanu – Director – alina.bargaoanu@comunicare.ro

Costin Șerban – Redactor-șef – costiserban1990@gmail.com

About the Author